23. 05. 2024.
joomla templates top joomla templates template joomla

O nama

Psi su za mene čudesna stvorenja. Prvenstveno zahvalni i daju bezuvjetnu ljubav. Zašto pišem sve ovo? Jer sam već u djetinjstvu iskusila prijateljstvo, odnosno nijemu ljubav koju samo jedan psić može pružiti.

Én, a Sadaksari Kennel alapítója és Tibeti Masztiff kutyám, Sultan.

Naravno, nemojte ni pomisliti da je briga oko psa i njegov odgoj posao za malu djecu. I ja sam puno toga naučila, od stručnjaka, prijatelja koji uzgajaju pse, a pored svih njih još uvijek stječem iskustva zajedno sa svojim suprugom od naših najboljih prijatelja Tibetanskih Mastifa po imenu Sultan, Hariti i Sheena. Od veljače 2013 godine Sultan i Sheena postali su novi mali članovi naše obitelji. Harititi je došao kod nas u svibnju 2013 godine.

Razlog zbog kojeg smo se odlučili upravo za ovu pasminu je njihova dostojanstvena pojava. Svojom posebnom vanjštinom odaje snagu i samouvjerenost, njegova markantna vanjština skriva nježnu, odanu unutrašnjost. Upravo to, najbolje dokazuje naš sin, koji je gotovo zajedno odrastao s njima, igra se s njima bez straha, trčkara u njihovoj neposrednoj blizini.

Gyermekem, ahogy játszik a Tibeti Masztiff kutyáinkkal.

Na izložbama se pojavljujemo od kada su naši psi navršili 6 mjeseci starosti. Ponosni smo na izuzetne uspjehe. Sve naše težnje usmjerene su ka uzgoju pasa izvanredne kvalitete.

Hári Bettina, a Sadaksari alapítója és díjnyertes Tibeti Masztiff kutyája, Sultan.

Imate li pitanje?

Kontakt

Hári Bettina

Mobil Hr: +385 99 404 9434
Mobil Hu: +36 20 228 22 61
E-mail: tibetmastiff@sadaksari.com
Adresa: Novi Bezdan 31322 Croatia, Aranji Janosa 31
Mađarska adresa: Nagyharsány 7822 Hungary, Vásártér u. 17

Federation Cynologique Internationale | FCI